Centraal Bureau voor de Statistiek

Centraal Bureau voor de Statistiek

Biography

About CBS

“Voor wat er feitelijk gebeurt”
CBS, met vestigingen in Den Haag, Heerlen en Bonaire publiceert dagelijks nieuwe cijfers en informatie over (actuele) ontwikkelingen in de economie en samenleving. CBS brengt samenhang in informatie over bijvoorbeeld arbeidsmarkt, economische groei en leefomstandigheden, waarmee onderliggende maatschappelijke fenomenen zichtbaar en begrijpelijk worden.

Werken bij CBS
Onze kring van medewerkers is buitengewoon gemêleerd: veel nationaliteiten, een zeer diverse achtergrond als het gaat om studierichtingen en loopbaanstappen. Werken bij CBS is een aangename mix van werken bij de Overheid, ruimte voor een vrij en academisch denkklimaat maar ook van de dynamiek van de maatschappij die je op de voet volgt. Kijk op www.werkenbijcbs.nl voor actuele vacatures of stuur een open sollicitatie naar sollicitatie@cbs.nl.

Stage bij CBS
Behalve reguliere stages biedt CBS ook mogelijkheden voor afstudeeropdrachten en (promotie)onderzoeken. Wij bieden niet alleen stage-opdrachten aan, maar staan ook open voor stage-verzoeken. Wanneer je ons een open stage-verzoek mailt onderzoeken wij de mogelijkheden voor een interessante en passende stage-opdracht.

Kijk voor meer informatie op www.cbs.nl en/of www.werkenbijcbs.nl
Volg ons op Twitter : @statistiekcbs
Like ons op Facebook: www.facebook.com/statistiekcbs
Download de gratis webapp CBS Corporate nieuws (corporate.cbs.nl)