CIMSOLUTIONS

Biography

Over CIMSOLUTIONS

CIMSOLUTIONS levert al 25 jaar hoogwaardige ICT-diensten en -oplossingen op het gebied van bestuurlijke, administratieve en industriële automatisering. Wij richten ons op het toepassen van state-of-the-art ICT concepten en technieken met als doel een optimale oplossing voor onze klanten. Niet voor niets is onze slogan ‘Learn, create and make it work!’

Wij streven naar een langdurige relatie, zowel met onze klanten als met onze medewerkers. Dit blijkt tevens uit het feit dat CIMSOLUTIONS in 2017 voor de elfde keer uitgeroepen is tot “Top Employer ICT”.

Cimsolutions heeft vestigingen in Nederland en Bangladesh. Vanuit de 7 Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Best, Deventer, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Vianen bedienen we onze klanten in alle regio’s van Nederland en Europa. Voor offshore dienstverlening, softwareontwikkeling, applicatiebeheer en testen hebben wij een eigen vestiging in Dhaka (Bangladesh).

Trainee T-shaped Software Engineer Java – .NET – C++

Wat denk je ervan als je direct na je afstuderen kunt starten met een baan én een betaald trainingsprogramma? Wij bieden recent afgestudeerden met affiniteit voor ICT een trainingsprogramma T-shaped Software Engineer van twee maanden. In deze twee maanden word je onder begeleiding van zeer ervaren ICT Specialisten en Trainers van CIMSOLUTIONS klaargestoomd tot volwaardig T-shaped Software Engineer Java of Microsoft.NET of C++/Linux/Embedded. Na het trainingsprogramma beschik je over de noodzakelijke bagage van actuele methoden, technieken en tools om direct aan de slag te gaan in uitdagende en innovatieve opdrachten voor of bij de klant. Het trainingsprogramma wordt gegeven in drie varianten, namelijk Java, Microsoft.NET of C++/Linux/Embedded. Naar gelang jouw voorkeur, opleiding en achtergrond word je ingedeeld in één van de drie programma’s. Naast de ontwikkeltalen, ontwikkelomgevingen en tools komen o.a. de volgende methoden en technieken aan bod: Object Oriented Development, UML, Agile Scrum, DevOps, Continuous Integration, Safe, Test Driven Development en TMap Next.

> Klik hier voor de volledige vacature voor dit trainingsprogramma <

Meer vacatures bij CIMSOLUTIONS:
Afstuderen bij
Werken bij