DSW

Biography

DSW Zorgverzekeraar

DSW Zorgverzekeraar is een organisatie met een regionaal karakter waar service aan onze verzekerden altijd voorop staat. Wij zijn flexibel, eigenwijs en vernieuwend. Pas jij bij DSW?

Eigenzinnig in ICT

DSW ontwerpt, ontwikkelt en realiseert bijna alle applicaties die intern worden gebruikt zelf. Denk hierbij aan een debiteuren- en crediteurensysteem, een zorgkostendeclaratiesysteem of een klantenservice-applicatie. Hierdoor is de ICT-afdeling de grootste afdeling van DSW. Ongeveer een kwart van onze ruim 500 medewerkers werkt hier.

Werken bij DSW Zorgverzekeraar betekent niet alleen dat je werkt met innovatieve systemen. Ook in onze dienstverlening aan verzekerden en zorgaanbieders zijn wij steeds gericht op vernieuwing en verbetering. Dit zie je terug in de opzet van onze systemen, maar ook in de gebruikte platforms en ontwikkeltools.

Bèta

Natuurlijk sluit een studie Informatica of iets vergelijkbaars het beste aan bij onze werkzaamheden. Maar ook als je een andere bètastudie hebt afgerond zoals Wiskunde, Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Natuurkunde of Scheikunde, kan je bij ons beginnen als ICT-Trainee. Het belangrijkste vinden wij een goed logisch denkvermogen en jouw motivatie om onze ICT-afdeling naar een hoger niveau te helpen.

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie kan je terecht op onze website. Maar het lijkt ons leuker om kennis te maken tijdens de Carrièredag 2016, waar we weer aanwezig zijn met een stand op de carrièremarkt en de mogelijkheid bieden voor een individueel gesprek. Zien we je daar?

Actuele vacatures: https://www.dsw.nl/werkenbij/vacatures