Langhenkel

Langhenkel

Biography

About Langhenkel

De Langhenkel Groep, gevestigd in Zwolle en Rosmalen, detacheert meer dan 300 specialisten op diverse terreinen (Werk, Inkomen & Zorg, Wonen, Onderwijs, Omgevingsrecht en Juridische en Financiële dienstverlening) bij verschillende organisaties door heel Nederland ((semi)overheid en bedrijfsleven). Daarnaast verzorgen we trainingen en opleidingen. Advisering is een derde dienst die we aanbieden.

Werken bij Langhenkel betekent uitdagende klussen uitvoeren. Je blijft niet te lang op één plek en ontwikkelt je dus razendsnel. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze medewerkers goed te faciliteren. Behalve een vaste baan bieden wij een uitstekend salaris, desgewenst een leaseauto, prima scholings- en opleidingsmogelijkheden en inhoudelijke ondersteuning vanuit ons expertisecentrum en door ons uitgegeven handboeken en nieuwsbrieven. Klik hier voor meer informatie over werken bij De Langhenkel Groep.

Traineeship bij De Langhenkel Groep

Regelmatig leiden wij nieuwe medewerkers op voor verschillende functies op het gebied van werk, inkomen, zorg of ruimte. Of er binnenkort een opleiding start kan je zien bij onze vacatures. Wij bieden:

  • de langste opleidingstrajecten
  • de oudste en bekendste opleidingen
  • al tijdens de opleiding salaris
  • een uitstekend toekomstperspectief