NCOI

Biography

About NCOI

Welkom bij NCOI groep

We hebben een uitdagende plek voor je in ons Management Trainee Programma. Waar toptalenten met de wil om te winnen ontwikkeld worden tot onze toekomstige managers.

Wie zijn wij?
Wij zijn NCOI Groep, de grootste opleider van werkend Nederland. Het is onze missie de concurrentiepositie van ons land te versterken door werkend Nederland blijvend te voorzien van relevante kennis en vaardigheden. Dat klinkt ambitieus en dat is het ook. Jaarlijks maken we tienduizend werkenden sterker en waardevoller voor de organisaties en overheden waarvoor zij werken. Wij zijn een succesvol bedrijf met sterke merken, stuk voor stuk autoriteiten binnen hun specifieke domein. Als onze mensen kansen zien, geven wij ze volop de ruimte. Het succes van de medewerkers is ons succes en andersom. Deze overtuiging motiveert en inspireert ons het beste uit onszelf te halen.

Wil jij jezelf breed ontwikkelen, ben je flexibel, ondernemend en beschik je over een prettige dosis lef? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze selectieprocedure. Deze bestaat uit een online assessement, een sollicitatiegesprek en een assessmentdag met individuele- en groepsopdrachten. Ben jij ons nieuwe toptalent? Meld je dan aan. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland!

Workshop NCOI

NCOI Groep verzorgt een business case waarbij een actueel vraagstuk voor onze organisatie centraal staat. Studenten krijgen daardoor de kans om te proeven van een mogelijk project waar onze Management Trainees voor worden ingezet. In twee uur tijd gaan ze aan de slag met dit vraagstuk om vervolgens advies uit te brengen aan de directie (vertegenwoordigd door recruiters en management trainees). Een ultieme mogelijkheid om in vogelvlucht onze organisatie te leren kennen en te ervaren welke grote uitdagingen hen als Management Trainee bij NCOI Groep staan te wachten