Rijksoverheid

Rijksoverheid

Biography

Ken jij ons?

Werken bij de Rijksoverheid betekent echt een bijdrage leveren aan een beter Nederland. Aan een rechtvaardige, ondernemende en duurzame samenleving. Een samenleving waarin iedereen zich veilig en vrij kan ontplooien. Wij jij die bijdrage leveren? Dan hebben wij je heel wat te bieden. Goede arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld. Maar belangrijker nog: een uitdagende werkplek. Met veel mogelijkheden je te ontwikkelen. Ontdek zelf hoe veelzijdig de Rijksoverheid is en hoe je je carrière bij ons kunt starten.

De Rijksoverheid is onderdeel van de overheid, en bestaat onder andere uit onze 11 ministeries in Den Haag, de uitvoerende diensten die onder deze ministeries vallen en de Hoge Colleges van Staat. Er werken in totaal zo’n 119.000 mensen bij de Rijksoverheid, verspreid door heel Nederland en in het buitenland.

Kennen wij jou?

De uitdagingen voor Nederland zijn groot. Daarom heeft de Rijksoverheid de beste ICT’ers, technici, financials, juristen en andere starters nodig om deze uitdagingen aan te gaan. Je kan je als pas afgestudeerde aanmelden voor de vele traineeships. Tijdens een traineeship combineer je interessant werk met een opleiding op hoog niveau en werk je op verschillende plekken binnen de Rijksoverheid. En je kan bij de Rijksoverheid met alle mogelijke opleidingen terecht voor een stage of afstudeeropdracht.

Ben je pas afgestudeerd op academisch niveau en wil jij meewerken aan een beter Nederland? Als rijkstrainee krijg je de kans om te werken op allerlei terreinen die maatschappelijk van belang zijn. In 2 jaar tijd werk je op minimaal 3 verschillende plekken binnen de Rijksoverheid.

Kennismaken & Solliciteren

Op de website werkenvoornederland.nl lees je meer over het werken bij de Rijksoverheid. Lees de verhalen van mensen die leuk en interessant werk doen bij de rijksoverheid en laat je verrassen. Wil je deelnemen aan een van onze traineeprogramma’s? Kijk dan op onze starterspagina.