De Volksbank (SNS Bank)

de volksbank

De Volksbank (SNS Bank)

Biography

About De Volksbank

De Volksbank gaat met de merken SNS, ASN Bank, Regiobank en BLG Wonen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Als bank focussen wij ons op het Nederlandse Retail segment: particulieren, zzp’ers en kleinzakelijke klanten. We kiezen nadrukkelijk voor hypotheken, sparen en betalen. Onze merken worden ondersteund door een krachtige back- en mid-office die ervoor zorgt dat de merken kunnen excelleren in de markt.

De Volksbank als werkgever

De Volksbank is een bedrijf van gewone mensen. De onderlinge sfeer is goed: onze medewerkers werken hard, maar er is altijd ruimte en aandacht voor elkaar. Wij vinden persoonlijke groei van groot belang. Je leert veel on the job, vanwege onze open en informele bedrijfscultuur. Intern én extern kun je een breed scala aan interessante opleidingen volgen.  Wij werken volgens Het Nieuwe Werken, hierdoor wordt het ‘waar’ en ‘wanneer’ van ons werk minder belangrijk en focussen we op het resultaat.

Wie wij zoeken

De Volksbank is op zoek naar talenten die de uitdaging aan willen gaan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Wij bieden traineeships aan in 5 richtingen: Smart Banking, Digital Marketing, Finance & Risk, High Tech and Business & Retail. Je volgt een breed opleidingsprogramma en je wordt persoonlijk begeleid door een coach uit de top 50 van het management van de Volksbank. Bovendien krijg je de vrijheid om zelf je opdrachten te kiezen. Interesse? We organiseren diverse activiteiten, zoals koffiemomenten en inhousedagen. Meer informatie over werken bij De Volksbank, kun je vinden op www.werkenbijdevolksbank.nl

Workshop Volksbank
De workshop is gericht op de Bank van de Toekomst. We gaan hier in op de toekomst van het bankmodel en de bijbehorende strategische vragen. Studenten worden uitgedaagd om kritisch na te denken over de dillema’s binnen de markt. De Volksbank wil graag de rol innemen van uitdager van de grootbanken. Tijdens deze interactieve workshop willen we de visie van de studenten horen, ze worden kritisch en intellectueel uitgedaagd.

Vanaf 1 januari 2017 heet SNS Bank, de Volksbank