Sogyo

Sogyo

Biography

About Sogyo

Sogyo is een innovatieve, creatieve en vooral inhoudelijk gedreven IT-dienstverlener met expertise in software engineering. Vanuit onze passie voor ons vakgebied bieden wij uitdagende IT-traineeships aan aan starters. Daarbij staat ontwikkeling van talent en verdieping van vakinhoudelijke kennis centraal!

Dit traineeship staat open voor zowel afgestudeerde informatici als bèta’s die zich verder willen ontwikkelen in een technische functie binnen de IT. Middels dit traineeship, welke afgestemd wordt op je kennis en ervaring, vergroot je je kennis en inzicht in software engineering. Onder leiding van senior engineers start je met een verdiepend opleidingstraject (van 2-3 maanden) in de Sogyo Academy en vervolgens ga je praktijkervaring opdoen bij een opdrachtgever. Door middel van dit IT-traineeship leg jij als starter een stevige basis voor jouw carrière in de IT!
Wil jij, nu na het afronden van je studie, op uitdagend analytisch niveau bezig zijn? En anderzijds werken naar een toepassingsgerichte oplossing? Vind je het leuk om te werken in een vakgebied dat continue in beweging is? Of studeer je Informatica en wil je graag meer verdieping na je studie? Dan is ons IT-Traineeship in iets voor jou!