Witteveen + Bos

Witteveen + Bos

Biography

Ingenieursbureau van topklasse

Witteveen+Bos behoort met meer dan 1000 medewerkers tot de top 10 van de Nederlandse ingenieursbureaus. We bieden onze opdrachtgevers waardevolle adviezen en hoogwaardige ontwerpen op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. We willen een advies- en ingenieursbureau van topklasse zijn. Een brede nationale en internationale oriëntatie op onze markten is hierbij van groot belang. Onze opdrachtgevers zijn overheden, het bedrijfsleven, industrie en verschillende soorten samenwerkingsverbanden. We hebben zes vestigingen in Nederland en tien vestigingen in het buitenland.

Multidisciplinaire en grensverleggende projecten

Kies je voor een baan bij Witteveen+Bos, dan kies je voor afwisseling en uitdaging in veelal multidisciplinaire projecten, die uitdagend en grensverleggend zijn. Zo leveren wij bijvoorbeeld een bijdrage aan Zuidasdok Amsterdam, de Blankenburgverbinding in Zuid-Holland, de Planstudie Afsluitdijk, de Botlekbrug bij Pernis, Ruimte voor de Rivier-projecten en Masterplan Jakarta.

Wie werken er bij ons?

Onze ingenieurs en adviseurs hebben een achtergrond in de civiele techniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, milieukunde, bouwkunde of een andere technische discipline.

Nieuwsgierig geworden?
Bezoek dan onze website voor actuele informatie over projecten, vacatures, open sollicitatie mogelijkheden, stages en afstudeeropdrachten en bekijk onze bedrijfsfilm over hoe het is om bij Witteveen+Bos te werken.