WOMEN Inc.

women inc

WOMEN Inc.

Biography

About WOMEN Inc.

WOMEN Inc.
WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken en daarmee de kansen van alle vrouwen in Nederland. WOMEN Inc. richt zich op twee thema’s die voor alle vrouwen relevant zijn, namelijk GELD en GEZONDHEID. WOMEN Inc. spreekt professionals aan over hoe zij de kansen voor vrouwen kunnen vergroten, en roept vrouwen op zichzelf en elkaar te versterken binnen ons snel groeiende en diverse netwerk.

WOMEN Inc. streeft naar een wereld waarin vrouwen gelijkwaardig zijn aan mannen. Waar vrouwen volwaardig participeren in de samenleving en waar iedereen gelijke kansen heeft, ongeacht sekse. Dit komt niet alleen vrouwen ten goede, maar versterkt de samenleving in al haar facetten: haar economie en kennisniveau, welzijn en cultuur, veerkracht en potentie.

WORKSHOP ONDERHANDELEN
Heb jij behoefte aan meer skills op het gebied van onderhandelen, dan is deze workshop echt iets voor jou. “Onderhandelen is niet brutaal, maar zakelijk”, aldus Koningin Maxima tijdens het laatste WOMEN Inc. festival.

Wist je dat vrouwen onderhandelen wel belangrijk vinden maar het niet heel vaak doen? Voor veel vrouwen gaat onderhandelen gepaard met nervositeit (‘ik durf het niet’), stress (‘ik doe het maar niet want het levert me stress op’), en/of (te veel) inlevingsvermogen waardoor onderhandelen lastig is.

Herken je dit, en wil je het graag veranderen? Tijdens onze workshop ontwikkel je meer vaardigheden om te onderhandelen. Daarnaast zal je gedurende de interactieve workshop aan de slag gaan met een persoonlijke case zodat je gelijk in praktijk kan brengen wat je geleerd hebt. Je zal meer zelfvertrouwen krijgen en ervaren dat onderhandelen ook leuk kan zijn.